Klachtenregeling – Huisartsenpraktijk Dick Scholte – Heerhugowaard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Dick Scholte
Middenweg 53 1703 RB
Heerhugowaard

Klachtenregeling

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.

Klachtenregeling 

Een goede relatie tussen u en uw arts is belangrijk. Soms gebeuren er helaas dingen die deze relatie verstoren. U bent ontevreden, u zit met een klacht.

Probeer eerst in een persoonlijk gesprek met uw arts het probleem te bespreken en op te lossen. Vaak helpt een gesprek verhelderend en voelt u zich gehoord en begrepen. Uw klacht wordt hiermee op een voor u bevredigende manier opgelost.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.Lukt dit niet, dan brengt uw arts u in contact met de klachtenfunctionaris van DOKh.

U krijgt een gesprek met de klachtenfunctionaris. Deze vangt u met uw klacht als het ware op. De klachtenfunctionaris ondersteunt u gedurende het traject. U kunt hier terecht met uw vragen, u krijgt advies en zo nodig hulp bij het schriftelijk formuleren van de klacht. Als uw klacht helder is, gaat u samen met de klachtenfunctionaris aan de slag om naar een oplossing te zoeken.

Dhr. D. Scholte – DOKh lidmaatschapsnummer 10547

Stichting DOKh -afdeling Klachten en Geschillen Robijnstraat 6 1812 RB ALKMAAR Tel: 072-520 83 25 E-mail: klachtenengeschillen@dokh.nl  Website: www.dokh.nl